2014 m. birželio 28 d., šeštadienis

Žinučių aplinka

Daugelis vartotojų klausia, kaip susirašyti su kitu mūsų sistemos nariu. Tai galima padaryti naudojant mūsų saitu! Pirmo puslapio viršuje, dešinėje yra mygtukas, kurį paspaudus dešinėje išsiskleidžia pranešimų aplinka. Tiesa, gali žmogui parašyti tik tuo atveju kai jį seki (profilyje yra mygtukas "sekti vartotojo maršrutus"). Sekami vartotojai yra rodomi dešinėje minėtame lange. Daugiau informacijos galima rasti čia. Yra ir kitas būdas parašyti vartotojui, jei jis prisijungęs "Facebook" paskyra tai yra galimybė tiesiog nueiti į šią sistemą paspaudus nuorodą esančią jo profilyje (paryškinta raudonai):



2014 m. birželio 26 d., ketvirtadienis

Atsiliepimai apie vairuotoją/pakeleivį

Ar žinojai, jog kiekvieno žmogaus profilyje yra sekcija "Atsiliepimai", kur yra važiavusiųjų pasisakymai. Važiavai ir vairuotojas buvo labai mandagus? kodėl nepalikus teigiamo atsiliepimo apie jį? O gal vairuotojas buvo labai prastas jūsų akyse? Palikite atsiliepimą, taip padėsite vieni kitiems susirasti patį geriausią vairuotoją!

2014 m. birželio 23 d., pirmadienis

Nauja funkcija - "Norintys važiuoti"

Prieš kelias dienas sistemoje įdiegėme naują funkciją: "Norintys važiuoti". Nuo šiol mūsų sistemoje gali kelti maršrutus ir tie, kurie ieško kas juos galėtų nuvežti iš vieno taško į kitą. Taip pat džiaugiamės sparčiai augančia bendruomene!!! Jog norinčių važiuoti maršrutai nesimaišytų su važiuojančiųjų, juos išskyrėme į atskirą puslapį.


2014 m. birželio 14 d., šeštadienis

Štai ir pradžia, pirmasis keliautojų tinklalapio etapas

Norime pasidžiaugti pavykus paleisti manomarsrutas.lt sistemą. Tikimės jog ji padės daugeliui, kurie ieško pakeleivių ar su kuo nuvykti į tam tikrą vietovę. Trumpa šio tinklapio gimimo istorija labai paprasta - pernelyg sudėtinga ir daug laiko reikalaujanti maršruto paieška Facebook grupėse, kurios yra vienintelės šiuo metu leidžiančios tai padaryti. Ar mums pavyks sukviesti visus norinčius paprasčiau organizuoti savo išvykas? tai pamatysime, bet aš viliuosi jog kiti taip pat trokšta kažko naujo šioje srityje. Viena galime pažadėti - stengsimės padaryti sistemą, kuri atitiktų visų poreikius ir atsižvelgsime į visų nuomonę.